Dnia Sat, 27 Apr 2013 06:09:15 +0200, JDX napisał(a):
> On 2013-04-27 00:30, Przemysław Ryk wrote:
> [...]
>> Szprycując mięso tak, że z 1 kg surowca osiągały po 1,5 kg gotowego
>> produktu?
> Samo szprycowanie roztworami soli chyba nie dane takiego efektu.
> Przynajmniej jeśli chodzi o domowy wyrób wędlin. Z kilograma
> naszprycowanej szynki po uwędzeniu będziesz miał 700g. :-D
No właśnie. Po uwędzeniu. Pytanie ile z tych sprzedawanych w sklepach
produktów wędlinopodobnych w ogóle wędzarnię widziało…
-- [ Przemysław "Maverick" Ryk ICQ: 17634926 GG: 2808132 ] [ Sooner or later, everybody gets replaced. ] [ (Gil Grissom, "CSI 4x20 Dead Ringer") ]Received on Sat 27 Apr 2013 - 11:25:02 MET DST
To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.2.0 : Sat 27 Apr 2013 - 11:51:03 MET DST