[OT] Re: Nowy komputer

Autor: Przemysław Ryk <przemyslaw.ryk_at_gmail.com>
Data: Sat, 27 Apr 2013 11:20:15 +0200
Message-ID: <11gpipwaw6lxl$.dlg@maverick.przemekryk.no-ip.info>
Content-Type: text/plain; charset="utf-8"

Dnia Sat, 27 Apr 2013 06:09:15 +0200, JDX napisał(a):

> On 2013-04-27 00:30, Przemysław Ryk wrote:
> [...]
>> Szprycując mięso tak, że z 1 kg surowca osiągały po 1,5 kg gotowego
>> produktu?
> Samo szprycowanie roztworami soli chyba nie dane takiego efektu.
> Przynajmniej jeśli chodzi o domowy wyrób wędlin. Z kilograma
> naszprycowanej szynki po uwędzeniu będziesz miał 700g. :-D

No właśnie. Po uwędzeniu. Pytanie ile z tych sprzedawanych w sklepach
produktów wędlinopodobnych w ogóle wędzarnię widziało…

-- 
[ Przemysław "Maverick" Ryk                   ICQ: 17634926    GG: 2808132 ]
[ Sooner or later, everybody gets replaced.                                ]
[                                    (Gil Grissom, "CSI 4x20 Dead Ringer") ]
Received on Sat 27 Apr 2013 - 11:25:02 MET DST

To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.2.0 : Sat 27 Apr 2013 - 11:51:03 MET DST