Re: Nowy komputer

Autor: JDX <jdx_at_onet.pl>
Data: Sat, 27 Apr 2013 06:09:15 +0200
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Message-ID: <517b4f7a$0$1252$65785112@news.neostrada.pl>

On 2013-04-27 00:30, Przemysław Ryk wrote:
[...]
> Szprycując mięso tak, że z 1 kg surowca osiągały po 1,5 kg gotowego
> produktu?
Samo szprycowanie roztworami soli chyba nie dane takiego efektu.
Przynajmniej jeśli chodzi o domowy wyrób wędlin. Z kilograma
naszprycowanej szynki po uwędzeniu będziesz miał 700g. :-D
Received on Sat 27 Apr 2013 - 06:10:05 MET DST

To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.2.0 : Sat 27 Apr 2013 - 06:51:03 MET DST