Autor: Kazimierz Warmiński (kazet_at_uwm.edu.pl)
Data: Thu 26 Sep 2002 - 17:00:49 MET DST



> "Analysis of acrylamide, a carcinogen formed in heated foodstuffs"
> Tareke E, Rydberg P, Karlsson P, Eriksson S, Tornqvist M
> JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 50 (17): 4998-5006 AUG 14
> 2002
>
> Czy ktos z szanownych grupowiczow ma moze dostep on-line do ACS i
> czytal ten artykul? (albo moglby go udostepnic).

Nie czytalem, ale przed chwila sprawdzilem (przez Internet) czy ten numer jest u nas w bibliotece. No i jest. Jak nie zapomne to jutro go wypozycze, zrobie kopie i wysle Ci ten artykul. Niestety on-line nie mamy dostepu.


To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.7 : Thu 08 May 2003 - 14:52:11 MET DST