Autor: Ewa Lukowska (ewluko_at_ibib.waw.pl)
Data: Mon 05 Feb 2001 - 12:19:02 MET


Onegdaj Jacek Grudzień napisal(a):

>> Coraz trudniej takie nabyc, nawet to co oferuja w nielicznych sklepach ze
>> zdrowa zywnoscia niekoniecznie jakosciowo odpowiada temu co bylo np.
>> 100 lat temu.
>Gwoli informacji chcialbym przekazac szanownym kolegom, ze nasi poludniowi
>sasiedzi (mysle o Czechach) bija nas na glowe jesli chodzi o jakosc
>pieczywa, co stwierdzilem sam organoleptycznie. Chleb ma smak chleba, bulka
>bulki.

Oj gadacie tak jakbyscie wiedzieli jak smakuje "prawdziwy chleb" A co to, kurcze, jest prawdziwy chleb?
A moze porownujecie jego smak ze smakiem chleba sprzed stu lat? Kto z Was tak dlugo zyje??

Ewa


To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.7 : Thu 08 May 2003 - 14:48:48 MET DST