Autor: Ewa K. Andersen (ewaa_at_topsoe.dk)
Data: Fri 02 Feb 2001 - 15:05:13 MET


Nie martw sie, na pewno wkrotce wykorzystaja geny polarnej meduzy do utworzenia transgenicznej truskawki odpornej na mroz. Mniam, mniam! ;)))

> Inna sprawa ze z tego co wiem to jadu kielbasianego niestety
> organoleptycznie wyczuc
> sie nie da :-(

Da sie - zazwyczaj miejsce, w ktorym sie tworzy jad kielbasiany na wedlinach jest pokryte zielona plesnia.

ejze...z tego co pamietam, to jad kielbasiany nie wystepuje w kielbasie, bo to botuliniczna nie lubi soli ani cukru...ani tlenu.....

hmm..ale prawda jest taka, ze, jak pan darwin zauwazyl kiedys, przezywaja tylko najsilniejsze jednostki...czyli jezeli rzeczywiscie chemia w zywieniu nie jest dla nas dobra, to ci, ktorzy to spozywaja te swinstwa po prostu wygina, wymra na alergie, nowotwory i co tam jeszcze..a moze byc rowniez tak, ze ci ktorzy sie przystosuja do nowego sposobu odzywiania beda kiedys rzadzic swiatem...

Ewa K.Andersen


To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.7 : Thu 08 May 2003 - 14:48:46 MET DST