Autor: Michal Sobkowski (michael.sobkowski_at_physik.uni-ulm.de)
Data: Fri 11 Dec 1998 - 20:46:42 MET
At 18:18 11.12.98 +0100, you wrote:
>> > Rownie pasjonujaca jest lista "polepszaczy" do chleba. Sa tam takie
>> > specjaly, jak gips i mielona swinska szczecina...
>
>a takze mydlo i pare innych "przysmakow". Tez jestem zainteresowany taka
>lista. Juz kiedys ten temat zreszta poruszalem na chemfanie, ale zdaje sie,
>ze wszyscy wola udawac, ze taki proceder nie ma miejsca... :(
Znalazłem takie linki na w/w temat do przeciwnych obozów:
Centrum Obsługi Piekarstwa AKO S.A. <http://www.cps.pl/ako/>
ZB: POLEMIKI - OPINIE - KOMENTARZE
<http://akson.sgh.waw.pl/~ada/ZB/ZB/91/polemiki.htm>
Michał
Current address: Section of Polymers, University of Ulm, Albert-Einstein-Allee 11, 89081 Ulm, Germany.Permanent address: Institute of Bioorganic Chemistry PAN Noskowskiego 12/14, 61-704 Poznan, Poland.
To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.7 : Thu 08 May 2003 - 14:47:16 MET DST