Autor: mbn (mbn_at_priv.onet.pl)
Data: Mon 30 Jul 2001 - 11:55:43 MET DST
Użytkownik "Ibanezz" <ibanezz_at_polbox.com> napisał w wiadomości
news:9k1r3j$5vk$1_at_news.tpi.pl...
to raczej leczo
> cukinie, kabaczki, baklazany obieramy ze skorki, kroimy wzdluz, wyjmujemy
> najwieksze nasiona, kroic w duza kostka i do gara
baklazan najpierw kroic w plastry , obsypac sola i pop pol godzinie odlac
sok
> dolac ok. dwoch szklanek wody (ewentualnie zamiast czesci wody moze byc
> bulion), dusic na wolnym ogniu, mieszajac, po 15 min dodac pomidory. i
dusic
> do miekkosci
same pomidory wystarcza, po co woda?
>
> Pozdrofki.
> Krzysiek.
>
> P.S. Juz mi slinka cieknie na mysl o tym...
>
>
To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.7 : Tue 18 May 2004 - 22:32:21 MET DST