Re: Off-topic do: Windows 95 - muchy... - Pochwala, bedzie

Autor: Pawel PYK (pyk_at_ccgate.ari.ch)
Data: Tue 06 Aug 1996 - 14:37:44 MET DST


WITEK_at_gazeta.pl (Witold Stolarski) wrote:

>> Dokladnie. W kefirze sa grzyby a nie bakterie. A jogurtu i tak nie
>> dostaniesz (przynajmniej takiego jak w sklepie), chyba ze bedziesz:
>> 1. nie dotykal naczynia w ktorym jest mleko,
>> 2. zapewnisz mu stala temperature podczas dojrzewania
>> Inaczej - przyszly jogurt sie rozwarswi i nie bedzie apetycznie wygladal
>> ;-).
To akurat da sie przeskoczyc. Sloik mozna wygotowac i wsadzic do
termostatu taki maszynki sa dosc populane (wiedzialem w Polsce).
problem tylko ze ja nie chce zrobic jogurtu gorszego niz w
sklepie. W sklepie mam naparawde pierwsza klasa... Ja chcialem
kwasne mleko!!! Chocby i do zjedzenia z ziemniakami albo coby
czerwonego soczku z burakow dodac todziez innych warzywek i
jajo na twardo. To naparawde smakuje wielu zboczencom nie tylko z
Polski ;)
Pawel



To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.7 : Tue 18 May 2004 - 12:51:29 MET DST