Re: Ile mięca jest w mięsie ?

Autor: ll <listowner.listy_at_googlemail.com>
Data: Sat, 24 Mar 2012 12:02:32 +0000
Message-ID: <CAB1K7OsNJc1-H=qTMY8COxtWSApd_oKVv00VyFfkZ99Za02y8Q@mail.gmail.com>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2

> Potrzeba świadomości społecznej i wyzbycia się zwykłego skurwysyństwa.
> Taki inspektor odbębni swoje, sprawdzi, zmierzy i go nic nie
> interesuje. Szkodliwe substancje są, ale normy nieprzekroczone to co
> sie będzie przejmował.

Ciagle pisza o jakosci, ze niby zachodnia lepsza:
http://www.pb.pl/2574717,38711,obca-wieprzowina-zalewa-polske
tymczasem nasze zmysly organoleptyczne mowia co innego.
W Polsce coraz trudniej trafic na polska wieprzowine, jak wynika z tego
artykulu.
Received on Sat 24 Mar 2012 - 13:02:44 MET

To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.2.0 : Sat 24 Mar 2012 - 13:12:00 MET