Autor: Piotr Krochmal (ven_at_tichy.ch.uj.edu.pl)
Data: Tue 07 May 2002 - 21:32:29 MET DST



On 7 May 2002 at 12:51, Karolina Onderko wrote:

>
> z innej beczki... niewiem czy wiecie ile chemii jest w szynce... oni
> potrafia zwiekszyc wage szynki w tou obrobki o ok 20% z tego co
> pamietam :>>>
>
> Ta chemia to H2O, wiruje sie szyneczke w bebnie z woda i miesko
> swietnie chlonie.
> Karolina
 

to nie takie proste pamietam ze jedna z moich kolezanek miala za temat pracy wlasnie obrobke miesa i powiedziala ze wiecej niebedzie ich jesc...
bo to nie jest taka sobie woda tylko odpowiednia solanka i inne smiecie

Piotr Krochmal
Choragiew Rycerstwa Ziemi Krakowskiej


To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.7 : Thu 08 May 2003 - 14:51:21 MET DST