Autor: Michal Sobkowski (msob_at_ibch.poznan.pl)
Data: Tue 04 Dec 2001 - 13:49:12 MET



At 13:19 04.12.01, "Grzegorz J. Bielecki" <gjbielec_at_pol.pl> wrote:
>Witam
>
>Apropo stopów czy ktoś pamięta skład stopu wooda (czy jakoś tak). Ma on
>ciekawą właściwość ponieważ jego t.top wynosi zaledwie ok. 90 C. O ile
>pamiętam to był on wykorzystany w doświadczeniu z łyżką

T.topn. ok. 70 st.
Skład masz tutaj: http://www.jtbaker.com/msds/w3500.htm

>pozdrawiam Michał

A nie Grzegorz? :-)

Pozdrawiam,
Michał

-- 
Michał Sobkowski, IChB PAN, Poznań
http://www.man.poznan.pl/private/users/msob.html
"Każdy złożony problem ma proste, błędne rozwiązanie!"
[U. Eco]

To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.7 : Thu 08 May 2003 - 14:49:31 MET DST