W dniu 2022-03-14 o 17:07, trybun pisze:
W dniu 12.03.2022 o 22:36, Animka pisze:
W dniu 2022-03-12 o 08:40, trybun pisze:
Kupuj olej słonecznikowy BARTEK i sam zobaczysz różnicę w smaku.
Nie ważna jest cena.
Słonecznikowy Bartek kontra jaki olej?
Np.słonecznikowy (innej firmy) kupiony w Biedronce to to samo
świństwo co rzepakowy.
Nadmieniam, ze olej rzepakowy jak i margaryny z niego to RAK.
Taki profesorek co wymyśał te margaryny zapytany czy to je
powiedzia, że on to je tyko masełko prawdziwe.Ten mosiek dla szmalu
pracował, a nie dla dobra ludzkości.
No cóż.. Muszę spróbować, choć nie jestem jakimś smakoszem gustującym
w olejach.
Ja też nie..., ale na czym usmażysz frytki i co dodasz do np. surówki
czy śledzi jak do tego potrzebny olej.
Ano fakt.
Żaden profesorek (i M. Gessler także) i jego kulinarne gusta nie
zastąpią własnych kubków smakowych.
Tak, masz rację. Każdy ma swój własny smak.
Zrobiam raz naleśniki z wodą mineraną w/g przepisu Gesler i nie mogłam
tego jeść, bo mi nie smakowały. A jej pączka to nawet nie mam ochoty
spróbować.
Idzie się załamać widząc te celebryckie medialne kuchty.. A pani
Gessler przebija chyba wszystkich.
Oprócz niej jeszcze ze 4-ch panów gotuje (nawet wączyli dzieci) w
konkurs. To żarcie się telewizji opaca. Zawsze coś sobie podeżrą. Niech
sobie zrobią kuchnię z tymi kucharzani, ale nie na kanałach telewizyjnych!
--
animka
|