(no subject)

Autor: Marek Gorka (marek.gorka_at_bofh.tpi.pl)
Data: Tue 16 Oct 2001 - 13:43:19 MET DST


Dariusz wrote:

> > Rozpuścić drożdże w letnim mleku, dodać wszystkie pozostałe
> > składniki i wyrobić ciasto ręcznie. Kiedy odchodzi od ręki
> > (czyli nie klei się już) - jest gotowe.
>
> A czemu po rozpuszczeniu drozdzy w letnim mleku nie pozwalasz im troche
> rosnac ?

pytales o przepis, moj jest taki. nie twierdze, ze najlepszy. ty pewnie
masz lepsze.

<tak tak, wiem, mam sobie poszukac na deja.com>

> > Wyłożyć na blachę posmarowanš tłuszczem i posypanš mškš.
> Niektorzy posypuja blache tarta bulka.

j/w.

> Dziekuje.
> Na jaka wysokosc wyrasta to twoje ciasto ?

wystarczajaca.

-- 
[......Marek Gorka, tp.internet.......]
[..........[ marekg_at_tpi.pl ]..........]


To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.7 : Wed 19 May 2004 - 17:05:03 MET DST