Autor: Marek Gorka (marek.gorka_at_bofh.tpi.pl)
Data: Tue 16 Oct 2001 - 13:43:19 MET DST
Dariusz wrote:
> > Rozpuścić drożdże w letnim mleku, dodać wszystkie pozostałe
> > składniki i wyrobić ciasto ręcznie. Kiedy odchodzi od ręki
> > (czyli nie klei się już) - jest gotowe.
>
> A czemu po rozpuszczeniu drozdzy w letnim mleku nie pozwalasz im troche
> rosnac ?
pytales o przepis, moj jest taki. nie twierdze, ze najlepszy. ty pewnie
masz lepsze.
<tak tak, wiem, mam sobie poszukac na deja.com>
> > Wyłożyć na blachę posmarowanš tłuszczem i posypanš mškš.
> Niektorzy posypuja blache tarta bulka.
j/w.
> Dziekuje.
> Na jaka wysokosc wyrasta to twoje ciasto ?
wystarczajaca.
-- [......Marek Gorka, tp.internet.......] [..........[ marekg_at_tpi.pl ]..........]
To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.7 : Wed 19 May 2004 - 17:05:03 MET DST