Re: jaki dysk twardy?

Autor: Grzegorz Szysz/lo (znik_at_wbc.lublin.pl)
Data: Wed 29 Apr 1998 - 09:47:57 MET DST


"Milosz Karczmarczyk" <blasko_at_polbox.com> wrote:
>>A propose hurtowni to moge Ci podac kilka w ktorych olewaja takie Cawiary
>> ja zreszta robie tak samo)
>Pewnie też bym tak robił gdybym miał masę zwrotów. Bardzo sprytne, ale... po
>prostu chamskie.
>
>
>>A co z uszczelka to za przeproszeniem nie p..... tylko rozkrec Caviara. Co
>>do prozni w dyskach to hmm, wiesz co to poduszka powietrzna utrzymujaca
>>glowice nad talerzem ??? A wiesz, ze w prozni jej nie ma ???
>A wiesz, że mój caviar chodził z tak naderwaną taśmą ponad pół roku. Więc
>jak się ma do tego to p... o rozhermetyzowaniu? Nie uwierzę, że nie ma tam
>uszczelki.
>
>Miłosz

I masz racje. zreszta w ktoryms miejscu jest filterek, przez ktory
wyrownuje sie cisnienie wewnatrz dysku z atmosferycznym.

raczej chodzi o ochrone dysku przed pylem z zewnatrz, proznia to jest
faktycznie bzdura (duby smalone jak kto woli:)

-- 
/===================================\    oOOo      W temperaturze zera
| http://avalon.wbc.lublin.pl/~znik/ \===\__/==\   bezwzglednego swiatlo
| Grzegorz Szyszlo   mailto:znik_at_wbc.lublin.pl |   zmienia postac
\==============================================/   alotropowa   (by Znik)


To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.7 : Tue 18 May 2004 - 17:13:23 MET DST