To: | Chemia popularnonaukowa <chemfan@man.lodz.pl> |
---|---|
Subject: | Stopiona sol kuchenna wlana do wody wybucha. |
From: | ll <listowner.listy@gmail.com> |
Date: | Sun, 13 Mar 2016 00:29:46 +0000 |
Stopiona sol kuchenna ogrzana do wysokiej temperatury (wyzszej niz temperatura topnienia) wlana do wody wybucha, ale inne stopione sole juz nie daja takiego efektu: http://www.youtube.com/watch?v=PDRWQUUUCF0 |
<Pop. w Wątku] | Aktualny Wątek | [Nast. w Wątku> |
---|---|---|
|
Następny wg. Daty: | Re: Stopiona sol kuchenna wlana do wody wybucha., plesiuk |
---|---|
Następny w Wątku: | Re: Stopiona sol kuchenna wlana do wody wybucha., Krzysztof Kleszcz |
Indeksy: | [Data] [Wątek] [Lista archiwów] [Inne Listy] |