Re: Ile mięca jest w mięsie ?

Autor: ll <listowner.listy_at_googlemail.com>
Data: Mon, 12 Mar 2012 15:15:13 +0000
Message-ID: <CAB1K7OsVeqUsrhqHi8CYCwf3B_cY_PXYmzAHtjy_hc7d2+0Kjw@mail.gmail.com>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1

> Albo wiecie co oznacza "mieso mechanicznie oddzielone", czyli MOM? Mozna
> znalezc taka informacje w skladzie np. pasztetow. Wrzuca sie do prasy
> wszelkie odpady, kosci, skory, sciagna, blony, podroby, a nawet jelita z
> zawartoscia i prasa slimakowa wyciska przez sitko, z tego calego syfu,
> ktory sie do niej wrzucilo, gotowy "pasztet":
> http://pl.wikipedia.org/wiki/Mi%C4%99so_oddzielane_mechanicznie
> Pozniej to czesto ani nie ma zapachu, ani smaku pasztetu, tylko wiadomo
> czego, ze nawet niejeden glodny pies by tego nie chcial.

http://www.youtube.com/watch?v=T67DvoH2H3E
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=0ftiITYwJkk
Received on Mon 12 Mar 2012 - 16:15:28 MET

To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.2.0 : Mon 12 Mar 2012 - 17:12:00 MET