Re: Rodział mieszaniny aminokwasów i cukrów

Autor: <witas_at_autograf.pl>
Data: Wed 18 Mar 2009 - 15:13:24 MET
Message-ID: <49C10184.6080804@autograf.pl>
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed

Rośliny owadożerne. Dokładniej dzbaneczniki i heliamfory. Taka mała
forma dokarmiania, cukier nie jest trawiony a sprzyja rozwojowi świnstw
które mogą zaatakować roślinkę.

Pozdrawiam

Michal Walczak pisze:
>> będzie to przeznaczone dla roślin A po co to roslinom?
>>
> --- On Wed, 3/18/09, witas@autograf.pl <witas@autograf.pl> wrote:
> From: witas@autograf.pl <witas@autograf.pl>
> Subject: Rodział mieszaniny aminokwasów i cukrów
> To: "Chemia popularnonaukowa." <chemfan@man.lodz.pl>
> Date: Wednesday, March 18, 2009, 6:36 AM
>
> Witam wszystkich ;)
>
> Poszukuje mało paprzącej preparat metody rozdziału L-aminokwasów od
> węglowodanów [prawdopodobnie głównie fruktoza]. Mam "płyn od którego
> w dwa dni biceps rośnie o 20cm" który jest mieszaniną głównie
> aminokwasów, cukrów [dla smaku] i innych dodatków[znikome ilosci]. Interesuje
> mnie wywalenie stamtąd cukrów, przy możliwie małym papraniu całości....
> [nie będe tego potem spożywał ale będzie to przeznaczone dla roślin więc
> wolałbym nie ładować tam zbyt dużych ilości odczynników które
> "zostanÄ…"]
>
> Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
>
>
>
>
>
>
Received on Wed Mar 18 15:13:41 2009

To archiwum zosta³o wygenerowane przez hypermail 2.1.8 : Wed 18 Mar 2009 - 16:12:00 MET