Re: Rodział mieszaniny aminokwasów i cukrów

Autor: Michal Walczak <walczus23_at_yahoo.com>
Data: Wed 18 Mar 2009 - 15:05:48 MET
Message-ID: <584796.91477.qm@web51808.mail.re2.yahoo.com>
Content-Type: text/plain; charset=utf-8

>będzie to przeznaczone dla roślin A po co to roslinom?
--- On Wed, 3/18/09, witas@autograf.pl <witas@autograf.pl> wrote:
From: witas@autograf.pl <witas@autograf.pl>
Subject: Rodział mieszaniny aminokwasów i cukrów
To: "Chemia popularnonaukowa." <chemfan@man.lodz.pl>
Date: Wednesday, March 18, 2009, 6:36 AM

Witam wszystkich ;)

Poszukuje mało paprzącej preparat metody rozdziału L-aminokwasów od
węglowodanów [prawdopodobnie głównie fruktoza]. Mam "płyn od którego
w dwa dni biceps rośnie o 20cm" który jest mieszaniną głównie
aminokwasów, cukrów [dla smaku] i innych dodatków[znikome ilosci]. Interesuje
mnie wywalenie stamtąd cukrów, przy możliwie małym papraniu całości....
[nie będe tego potem spożywał ale będzie to przeznaczone dla roślin więc
wolałbym nie ładować tam zbyt dużych ilości odczynników które
"zostanÄ…"]

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
Received on Wed Mar 18 15:06:40 2009

To archiwum zosta³o wygenerowane przez hypermail 2.1.8 : Wed 18 Mar 2009 - 15:12:00 MET