Re: jad kielbasiany

Autor: Michal Walczak <walczus23_at_yahoo.com>
Data: Mon 07 Aug 2006 - 16:03:45 MET DST
Message-ID: <20060807140345.69805.qmail@web53002.mail.yahoo.com>
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-1

 
 
 Jak niebezpieczne jest spozycie takich konserw? Skad
  wynika male prawdopodobienstwo spotkania sie z
 botulina (oprocz wspomnianego pH i warunkow
 przechowywania, bo w konserwach chyba nie ma
 warunkow
 tlenowych)?
 
 Pozdrawiam,
 Michal W.

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com
Received on Mon Aug 7 16:04:29 2006

To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.8 : Mon 07 Aug 2006 - 16:12:00 MET DST