Witajcie,
Jakiś czas temu zauważyłem, że jeśli do wyrobu ciasta naleśnikowego użyje się mleka z kartonu zamiast mleka z woreczka to przy smażeniu w naleśniku robią się dziury. Mnóstwo maleńkich dziurek. Co więcej - nawet jeśli użyje się mleka w woreczku, ale doda się choćby odrobinę mleka z kartonu to naleśnik będzie cały podziurawiony. W czym tkwi różnica? Czy ktoś spotkał się z podobnym zjawiskiem podczas tej prozaicznej czynności jaką jest przygotowywanie obiadu..?
Pozdrawiam serdecznie!
Dominik.
----------------------------------------------------
Zadbaj o bezpieczne wakacje nad wodą!
Zobacz jak jest Bezpiecznie z NIVEA i WOPR - Kliknij:
http://klik.wp.pl/?adr=www.sport.wp.pl%2Fnivea-wopr.html&sid=828
Received on Sat Jul 29 17:53:54 2006
To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.8 : Sat 29 Jul 2006 - 18:12:00 MET DST