cholesterol

Autor: Michael de Greyangel <degrey_at_wp.pl>
Data: Mon 23 Jan 2006 - 21:32:26 MET
Message-ID: <op.s3ul0cgstt5mer@greyangel>
Content-Type: text/plain; format=flowed; delsp=yes; charset=iso-8859-2

Witam Wszystkich !!!

Poszukuję danych na temat wyodrębniania cholesterolu z produktów
zwierzęcych. Natknąłem się na wzmiankę o wyodrębnianiu z żółtek jaj
kurzych, na którejś uczelni są nawet ćwiczenia z tego zakresu, niestety
wzmianka była dość enigmatyczna i nie natknąłem się na konkretny opis
procedury. Czy może ktoś z Was dysponuje pełnym tekstem ?

Z poważaniem
MdG
Received on Mon Jan 23 21:31:33 2006

To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.8 : Mon 23 Jan 2006 - 22:12:00 MET