Aromat rumowy, pytanie o skład

Autor: Markus Nienarkus <trinkenwinken_at_wp.pl>
Data: Tue 24 May 2005 - 13:17:03 MET DST
Message-ID: <42930d2fc8f14@wp.pl>
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2

Mam takie małe pytanko:
czy głownym składnikiem aromatu do ciast o zapachu rumu jest
mrówczan etylu (firmy Emix, ten 6ml) ?.
Jeśli tak, to ile go jest ( tzn. dużo, mało czy może czysty )?
 Chciałem go zhydrolizować rozcieńczonym H2SO4, żeby mieć
troszeczkę kw. mrówkowego( właściwie to już to robię :)

----------------------------------------------------
Viva! - nowy serwis dla kobiet. Wywiady z gwiazdami, najnowsze
 plotki i relacje z imprez towarzyskich. Wejdź koniecznie!
 http://klik.wp.pl/?adr=http%3A%2F%2Fviva.wp.pl&sid=390
Received on Tue May 24 13:17:09 2005

To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.8 : Tue 24 May 2005 - 14:12:01 MET DST