Re: Skrobia rozpuszczalna

Autor: Krzysztof <chemik29_at_wp.pl>
Data: Thu 09 Dec 2004 - 23:35:09 MET
Message-ID: <003a01c4de3f$77244c70$557ba8c0@chemik1n7vy6zs>
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original

> Witam wszystkich serdecznie
>
> Mam pytanie związane z otrzymywaniem skrobii rozpuszczalnej. Może ma ktoś
> z
> Szanownych kolegów/koleżanek opis procesu kwasowej hydrolizy skrobii, oraz
> przepis ile czego i jak długo prowadzić reakcję i w jakiej temperaturze.
> Przydałaby mi się również analiza żeby sprawdzić czy udał się proces.
> Za wszelką pomoc ogromnie dziękuję
>
> Pozdrawiam
> Krzysztof
>
> Mam pytanie jakiej skrobi będziesz używał?
>
> Krzysztof Grabiński

Chodzi mi o hydrolizę mąki ziemniaczanej czy też kukurydzianej

Pozdrawiam
Krzysztof
Received on Thu Dec 9 23:36:16 2004

To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.8 : Fri 10 Dec 2004 - 00:12:01 MET