Re: dwa pytania

Autor: Michael de Greyangel <degrey_at_wp.pl>
Data: Mon 08 Nov 2004 - 13:11:12 MET
Message-ID: <00d801c4c58c$11445240$0501a8c0@d6v5k5>
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"

> Ciekawsze pytanie:
> Czy wg. was i waszych znajomych badz bliskich jestescie dobrymi
> kucharzami? jak sie w kuchni czujecie? Czy to lubicie.
> Chce sprawdzic czy to prawda ze chemicy to dobrzy kucharze ;)
>
> pozdrawiam serdecznie
>
> Lukasz Kuzma
> MarbetWil Gliwice

Moja specjalnoscia jest kuchnia wloska. W zasadzie to jednak jej elementy
glównie zas spaghetti :). No i nalezy tez uwzglednic kuchnie chinska i
kurczaka z bambusem w kilku odmianach :D. Mysle ze praktykujacy chemicy sa
dobrymi kucharzami mam na mysli oczywiscie prace za stolem. Czasami jednak
wiedza o produktach spozywczych, ich skladzie i domieszkach nieco oslabia
przyjemnosc kucharzenia :D. Wezmy na przyklad przypawy i zawarte w nich
znakomite chocby barwniki syntetyczne. Ale nie o tym mowa :D. Mysle ze
jestem w stanie ugotowac (z przepisem) wiekszosc potraw.

Lukasz Józwiak
Received on Mon Nov 8 13:13:21 2004

To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.8 : Mon 08 Nov 2004 - 14:12:00 MET