Re[2]: Zepsute mięso

Autor: Dominik <domin54_at_wp.pl>
Data: Tue 12 Oct 2004 - 16:14:48 MET DST
Message-ID: <8234857296.20041012161448@wp.pl>
Content-Type: text/plain; charset=Windows-1250

>> Czy ktos zna może jakis skuteczny sposób, aby wykryć
>> zepsute/psujace sie mięso?

   TBA (od kwasu tiobarbiturowego) to badanie na swieżoœć mięska,
   http://www.izoo.krakow.pl/index.php?sw=136&pr=cl
   robi takie za 30zł a jego idea jest taka:
   http://ohioline.osu.edu/sc183/sc183_6.html
   http://ohioline.osu.edu/sc183/sc183_6f.html

Dominik.
Received on Tue Oct 12 16:13:02 2004

To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.8 : Tue 12 Oct 2004 - 17:12:01 MET DST