Re: azot w serkach

Autor: Karolina Onderko <nanorurka_at_poczta.onet.pl>
Data: Thu 16 Sep 2004 - 15:20:16 MET DST
Message-ID: <00b601c49bef$f11c0190$2f0e1953@karolina>
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"

> CO2 też użyć nie mozna-bo miałabyś wrażenie że rodukt jest zepsuty ... tak
jak np. w bitej śmietanie-używa sie N2O a nie CO2-tylko z tego względu,,,
>
A skad to wrazenie? Przeciez CO2 nie ma barwy, nie ma zapachu... Chodzi o
tworzenie kwasu weglowego i wyjdzie skisly posmaczek?

Karolina

http://karolina.wlodarski.com
www.mybook.pl
Received on Thu Sep 16 15:25:21 2004

To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.8 : Thu 16 Sep 2004 - 16:12:01 MET DST