At 11:30 2004-09-14 +0200, kinga wrote:
>Czy jakis wplyw na zdrowie ma spulchnianie produktow spozywczych i nabiału
>azotem? Jest to gaz obojętny, ale mimo wszystko czy ktoś się orientuje w
>tym zagadnieniu?
Kingo, wprowadzasz do swojego organizmu tysiące litrów azotu na dobę! W
zasadzie każdy produkt żywnościowy ma kontakt z praktycznie niograniczonymi
ilościami azotu. W jaki sposób te parę mililitrów w serku mogłoby być w
jakikolwiek sposób szkodliwe? :-)
Michał
-- Michał Sobkowski, IChB PAN, Poznań http://www.man.poznan.pl/~msob/ "Każdy złożony problem ma proste, błędne rozwiązanie!" [U. Eco]Received on Tue Sep 14 11:45:23 2004
To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.8 : Tue 14 Sep 2004 - 12:12:01 MET DST