Re: Re: Szk³o Lab.

Autor: Lukasz Kuzma <kuzma_at_mml.ch.pwr.wroc.pl>
Data: Fri 10 Sep 2004 - 07:35:40 MET DST
Message-ID: <Pine.LNX.4.58L.0409100733030.6176@mml>
Content-Type: TEXT/PLAIN; charset=iso-8859-2

>> Mam takie specyficzne pytanie. Mianowicie chcia³bym siê dowiedzieæ czy
>> stosowanie szk³a laboratoryjnego do celów spo¿ywczych (np.: picie
>> napojów ze zlewki), mo¿e byæ szkodliwe dla zdrowia?
>
>Jeszcze jak! Ale nie ze wzgledu na to, co szklo zawiera. Tylko ktoregos
>pieknego dnia pomylisz zlewke z woda mineralna ze zlewka z kwasem i wtedy
>nie bedzie wesolo.
a ja to popieram ;) jest to rodzaj folkloru, tylko rzeczywiscie, trzeba
rozgraniczyc, w domu ze zlewek, a w labie lep[iej aby to byly kubki..

> Chemicy dla fasonu lubia popijac ze zlewek, ale u mnie w
>instytucie zostalo to wytepione. Natomiast przyznaje, sama sobie odgrzewalam
>pizze w suszarce laboratoryjnej. Ale takiej czystszej - tylko do zelu
>krzemionkowego.
i co? Jak smakowala? ;)))) nie zgrzytala w zebach?
zapraszam na pizze Kuzmow ;) wszystkich ;) Karolina powie wam jak tu
trafic ;)
pozdrawiam serdecznie

Lukasz Kuzma
Received on Fri Sep 10 07:35:45 2004

To archiwum zosta³o wygenerowane przez hypermail 2.1.8 : Fri 10 Sep 2004 - 08:12:01 MET DST