> Mam takie specyficzne pytanie. Mianowicie chcia³bym siê dowiedzieæ czy
> stosowanie szk³a laboratoryjnego do celów spo¿ywczych (np.: picie
> napojów ze zlewki), mo¿e byæ szkodliwe dla zdrowia?
Jeszcze jak! Ale nie ze wzgledu na to, co szklo zawiera. Tylko ktoregos
pieknego dnia pomylisz zlewke z woda mineralna ze zlewka z kwasem i wtedy
nie bedzie wesolo. Chemicy dla fasonu lubia popijac ze zlewek, ale u mnie w
instytucie zostalo to wytepione. Natomiast przyznaje, sama sobie odgrzewalam
pizze w suszarce laboratoryjnej. Ale takiej czystszej - tylko do zelu
krzemionkowego.
Karolina
http://karolina.wlodarski.com
www.mybook.pl
Received on Thu Sep 9 15:10:57 2004
To archiwum zosta³o wygenerowane przez hypermail 2.1.8 : Thu 09 Sep 2004 - 15:12:01 MET DST