On Mon, 14 Jun 2004 19:34:29 +0200, K. Grabinski
<k.grabinski@lacma.com.pl> wrote:
> Wiam wszystkich
> Dzisiaj zostala otworzona nowa strona fimy LACMA,
> zapraszam wszystkih
> zainteresowanych serwatką i białkami serwatkowymi do
> wizyty, i bardzo bym
> prosił o oceny
> http://www.lacma.com.pl
nie validuje sie
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.lacma.com.pl%2F
ta pani po lewej(albo drugiej lewej) rozmazana
nie ma alternatywy dla flashowego menu
menu dolne (kazde) latwo przeoczyc (proponuje rozwijane)
ciastko, jogury, nie najapetyczniejsze,zamiast tej smentnej
kiełbaski jakis kosz wedlin, zamias loda jakis pucharek z
lodami
zloz reklamacje u webmastera ;-)
tekst napisany przystepnie, dla ludzi z nikła wiedza
chemiczna powienien
byc zrozumialy, a ludzie ktorzy juz cos wiedza na ten
temat tez znajda informacje
dla siebie. poprawnosci nie oceniam, gdzyz nie jestem w
temacie
-- zdrowie Adam 'BeMBeN' Mendel #icq: 237919809 jabber id: bemben@jabberpl.org #gg: 2892218 2nd mail:bem-ben/at/gazeta/dot/plReceived on Mon Jun 14 20:15:40 2004
To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.8 : Mon 14 Jun 2004 - 21:12:00 MET DST