Autor: kulonik (zswierczynski_at_gpsk.am.poznan.pl)
Data: Fri 17 Mar 2000 - 17:04:00 MET
Hej,
Nie lepiej otworzyć z drugiej strony i przez słomkę :().
-- Pozdrowionka Zbyszek zswierczynski_at_gpsk.am.poznan.pl ================================================ Życie jest jak wódka - trzeba umieć pić. ================================================ Użytkownik Robert Polkowski <rpol_at_kki.net.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:XNrA4.6719$Ob.221060_at_news.tpnet.pl... > > Użytkownik Morris <morris_at_poczta.fm> w wiadomooci do grup dyskusyjnych > napisał:8at90d$d2g$3_at_helios.man.lublin.pl... > > > >Jest jednak duzo rodzajow jogurtow (a raczej ich opakowan) w ktorych > > sreberka sie nie dra. > > > > > > Ani nie otwieraja... A jak juz sie otworza to cala kuchnia do remontu > > > :) > > > > Otwierasz je pila lancuchowa > > > > Ja tam otwieram laska dynamitu..... > >
To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.7 : Tue 18 May 2004 - 19:53:21 MET DST