makaron - skrobia

Autor: Roman J. Farański <faranski_at_poczta.onet.pl>
Data: Mon, 5 Jan 2004 11:10:04 +0100
Message-ID: <001601c3d374$189ceb70$b90f3650@dyzio>
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"

Bardzo zainteresowal mnie post kol. Grabinskiego dot. makaronu i przemian
skrobii.
Masz Panie Krzysztofie dostep do interesujqcego mnie, bardzo szczegolowego
pismiennictwa,
a ze obiektem mojego szczegolnego zainteresowania jest ostatnio skrobia
kukurydziana stqd interesuje mnie skqd taka u Ciebie Panie Krzysztofie
doglebna znajomosc tematu.
Chetnie nawiqzalbym blizszq wspolprace,

Prosze o kontakt na "priva"

Roman J. Faranski

faranski_at_poczta.onet.pl
Received on Mon 05 Jan 2004 - 11:37:55 MET

To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.2.0 : Mon 05 Mar 2012 - 13:36:33 MET